Kokenut, pätevä ja luotettava

LaRan ammattilaiset käyttävät työssään nykyaikaisia laskenta- ja suunnitteluohjelmia ja muita ajanmukaisia työkaluja ja -menetelmiä. Noudatamme konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja.

Ammatillisen osaamisen ja kokemuksen vakuudeksi LaRan henkilöstö on hankkinut eriasteisia pätevyyksiä. Työskentelemme auktorisoidun vanhemman rakennuttajan (RAPS), auktorisoidun rakennuttajan (RAP) ja auktorisoidun paikallisvalvojan (PV) pätevyyksillä.

Turvallisuuskoordinaattoreina varmistamme, että työturvallisuus otetaan huomioon niin hankkeen suunnittelussa, sitä valmisteltaessa kuin sen aikanakin.

LaRa huolehtii aina myös tiedonkulusta. Hyvällä viestintäosaamisella varmistetaan erityisesti taloyhtiöiden korjaushankkeiden ja ryhmärakennuttamisprojektien onnistuminen.


Uudis- ja korjausrakentaminen

Insinööritoimisto LaRa on erikoistunut vuokra-asuntojen sekä vanhusten ja erityisryhmien palveluasuntojen rakennuttamiseen. Meidät tunnetaan myös vaativien korjaushankkeiden vetäjinä.


Lue lisää

Laskenta

Olemme ainoa pirkanmaalainen määrälaskentaa tarjoava toimisto. Johtavat suomalaiset rakennusliikkeet luottavat laskentaosaamiseemme.


Lue lisää

Referenssit

Tutustu monipuolisiin uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiimme.


Lue lisää

Asiakkaitamme

Meillä on pitkiä, jopa useita vuosikymmeniä kestäviä asiakassuhteita. Niiden perustana on luja luottamus LaRa-laatuun.


Lue lisää