Kun LaRa valvoo, asiat tehdään just eikä melkein


”Insinööritoimisto LaRa on toiminut rakennuttajakonsulttina lukuisissa Tampereen Työväenyhdistyksen ja
Tampereen Työväen Teatterin uudistuksissa ja peruskorjauksissa. Olemme tehneet yhteistyötä usealla eri vuosikymmenellä.

LaRa on aina vastannut myös hankkeiden valvonnasta. 2000-luvun alun suurimpia projektejamme ovat olleet Kellariteatterin peruskorjaus, Puistotornin kokous- ja kongressitilojen rakentaminen sekä Lenin-museon saneeraus.

LaRan toiminta on ollut sekä hankkeen suunnittelu- että toteutusvaiheessa ammattimaista, tarkkaa ja yhteistyökykyistä.

Tilaajana minua ovat erityisesti miellyttänyt LaRan itsenäiset otteet valvonnassa. Voin luottaa siihen, että työmaalla asiat etenevät sovitulla tavalla, vaikka joka asiassa ei käännyttäisikään tilaajan puoleen. Aikataulu ja budjetti pitävät, ja jälki on loistavaa, kuten viimeksi Lenin-museon remontissa.
Työväenyhdistyksessä ja teatterilla pidetäänkin selvyytenä, että meidän remonttimme valvoo LaRa.”

Toimitusjohtaja Kari Laihanen, Tampereen Työväenyhdistys ry


Asiantuntevasti, asukkaan tarpeet ymmärtäen

"Julkinen hankintayksikkö Tampereen Vuokra-asunnot Oy on tehnyt yhteistyötä Insinööritoimisto LaRa Oy:n kanssa kilpailutusten pohjalta yli 20 vuoden ajan.

LaRa on osallistunut TVA:n kohteiden kuntoarvioiden ja hankesuunnitelmien laadintaan sekä tuottanut rakennuttamispalveluja ja työmaavalvontaa peruskorjauksiin ja uudisrakentamiskohteisiin.

Palvelu on ollut asiantuntevaa ja yhteistyökykyistä. LaRan pitkä alan kokemus yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon on auttanut rakentamisessa väistämättä eteen tulevien yllättävienkin tilanteiden selvittämisessä.

LaRassa on sisäistetty, että hyvän palvelun pitää ulottua kohteen loppukäyttäjään, asukkaaseen asti. Koti on ikään kuin ihmisen henkilökohtaisen elämän peruskivi. Tätä LaRa on ollut muuraamassa ansiokkaalla tavalla."

Toimitusjohtaja Leo Niemelä, Tampereen Vuokra-asunnot Oy