RYHMÄRAKENNUTTAMIsEN AMMATTILAINEN


Olemme Insinööritoimisto LaRa Oy:n ryhmärakennuttamisosasto, joka sai alkunsa sisäisestä kiinnostuksestamme ryhmärakennuttamiseen. Ryhmärakennuttaminen on verrattain uusi tapa rakentaa asiakkaille koteja ja sen mahdollistava laki astui voimaan 2015. Pian tämän jälkeen meillä aloitettiinkin jo ensimmäisen projektin hankesuunnittelua. Insinööritoimisto LaRa Oy:llä on rakennusalan konsulttitoimistona pitkä historia, olemme palvelleet muun muassa julkisia toimijoita, taloyhtiöitä ja isännöintitoimistoja rakennuttamis- ja valvontapalveluissa jo vuodesta 1987.

Ryhmärakennuttaminen perustettiin omaksi osastokseen vuonna 2019 ja samana vuonna saatiinkin jo ensimmäiset lopputuotteeseen, eli omiin uusiin koteihin tyytyväiset asiakkaat muuttamaan vastavalmistuneisiin koteihinsa. Alkuvuosien kokemusten ja oppien karttuessa ryhmärakennuttamisesta, kasvoi hiljalleen myös käsiin kertyneiden hankkeiden lukumäärä ja vuonna 2020 oli meidän harkittava markkinointia ensi kertaa. Alallaan menestynyttä yritystä ei ollut aiemmin tarvetta mainostaa vakiintuneen asiakaskunnan ja alati kasvaneen työtarjonnan vuoksi. Rakentuva päätettiin julkaista ensi kertaa sosiaalisessa mediassa 2020 ja siitä luotiin lopulta Insinööritoimisto LaRa Oy:n erillinen aputoiminimi toimintamme helpottamiseksi ja selkeyttämiseksi.

Rakentuva tarjoaa sinulle ryhmärakennuttajakonsultin palveluita hankkeen läpiviemiseksi ja mahdollistaa unelmiesi kodin toteutumisen helposti ja turvallisesti ammattilaisen avustuksella.

Me olemme Rakentuva.


OTA YHTEYTTÄ:


Sanna Sanna Syrjälä

 ryhmärakennuttamisen asiakkuusvastaava
 [email protected]
 puh. 0440 114 124

 


Tutustu ryhmärakennuttamishankkeisiimme Instagramissa @rakentuva ja Facebookissa @rakentuva